Solicită o ofertă

Completează formularul și te vom contacta în scurt timp
Te rugăm să citești cu atenție politica de confidențialitate FairValue.
Mesajul tău a fost trimis cu succes.
Completează toate câmpurile. Mesajul tău nu a fost trimis.
Evaluare corectă pentru siguranță financiară
Prevederi generale
Platforma online www.myfairvalue.ro va este oferita de catre FAIRVALUE CONSULTING S.R.L. (denumita in continuare „FairValue”, „Societatea” sau ,,Prestatorul’’) cu sediul in Mun. Bucuresti Sectorul 2, Str. Sfantul Spiridon nr. 7, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/3144/2005, avand CUI 17254259.

Prezentele Termeni si Conditii se aplica site-ului www.myfairvalue.ro detinut de FairValue.

FairValue isi rezerva dreptul de a face modificari in continutul acestui site, precum si in cadrul prezentelor Termeni si conditii, fara niciun fel de notificare prealabila a Utilizatorilor. In caz de divergenta sau neintelegeri intre Societate si Utilizator, se vor aplica Termenii si conditiile valabile la momentul utilizarii www.myfairvalue.ro.
Definitii
Site” – platforma online www.myfairvalue.ro;„Document” – prezenta versiune a Termenilor si Conditiilor;
Continut” cuprinde urmatoarele elemente:
a. toate informatiile disponibile pe Site-ul www.myfairvalue.ro care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin mijloace electronice;

b. continutul oricarui e-mail trimis Utilizatorilor de internet care interactioneaza cu Site-ul de catre FairValue prin mijloace electronice si/ sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

c. orice informatie comunicata Utilizatorului prin orice mijloc de catre un angajat al FairValue, conform informatiilor de contact specificate de catre acest Utilizator;

d. date referitore la FairValue sau alte date privilegiate ale Societatii. 
Utilizator” – persoana fizica care navigheaza pe Site sau interactioneaza, sub diverse forme, cu acesta si are acces la Continut;
Date cu caracter personal” - orice informatie privind o persoana fizica identificata sau identificabila (“persoana vizata”). Reprezinta date personale (enumerare neexhaustiva): numele si prenumele persoanei, adresa de e-mail, numarul de telefon etc.;
Operator de date cu caracter personal” – inseamna persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism care, singur sau impreuna cu altele, stabileste scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal. In ceea ce priveste Site-ul, operatorul de date este reprezentat de FairValue;
Consimtamant al persoanei vizate” - orice manifestare de vointa libera, specifica, informata si lipsita de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta accepta, printr-o, declaratie sau printr-o actiune fara echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc sa fie prelucrate; 
Prelucrare” - orice operatiune/ set de operatiuni efectuata/ e asupra datelor cu caracter personal (cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate), respectiv: colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea, modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea, diseminarea, punerea la dispozitie, alinierea, combinarea, restrictionarea, stergerea, distrugerea etc..

Lumio, previously called Foenix, was a social media analytics company that helped brands like Audi, David Jones and Red Balloon source legitimate influencers for social media campaigns.

Politica generala 
3.1. Dispozitii generale
Documentul stabileste termenii si conditiile de utilizare ale Site-ului/ Continutului de catre Utilizator. Utilizatorul este rugat sa parcurga cu atentie acest Document pentru a preintampina eventuale consecinte nedorite/ neplacute, ce pot fi apreciate de acesta ca avand un impact negativ asupra datelor sale si/ sau informatiilor furnizate societatii FairValue.
3.2. Continutul Site-ului
Site-ul contine informatii, prezentari si articole privind gama de servicii de evaluare oferite de FairValue, dar si referitoare la alte domenii de interes conexe. 

Pentru a solicita o oferta, Utilizatorul va accesa sectiunea ,, SOLICITA OFERTA’’ disponibila pe site, in rubricile aferente serviciilor de evaluare oferite de FairValue. In cadrul formularului, Utilizatorul va trebui sa completeze campurile aferente numelui, numarului de telefon si mesajului, urmand a fi contact de un reprezentant FairValue in timp util, respectiv in termen de 1-5 zile lucratoare. 

Prin intermediul Site-ului pot fi descarcate fisiere utile de Identitate Vizuala si Marketing ale FairValue, disponibile membrilor FairValue, in sectiunea specifica, prin logarea in contul de Membru FairValue. 

Utilizatorul poate programa o intalnire prin completarea formularului disponibil in rubrica specifica, urmand a fi contactat de un reprezentant FairValue pentru confirmarea programarii.

In cazul redirectionarii la un website tert, prezentele Termenii si Conditiile nu vor fi mai aplicabile si in cazul navigarii Utilizatorului pe acel site. Astfel, din momentul redirectionarii Utilizatorului, FAIRVALUE nu isi asuma raspunderea in nicio situatie cu privire la politicile, termenii si conditiile aplicabile pe platforma online respectiva.

Prin folosirea Site-ului, Utilizatorul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg din utilizarea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale, electronice sau de orice alta natura produse Site-ului si/ sau Continutului pus la dispozitie de FairValue, in conformitate cu legislatia nationala in vigoare.

In cazul in care Utilizatorul nu este de acord cu prezentele Termeni si Conditii si/ sau nu accepta prezentul Document, acesta are posibilitatea de a trimite un e-mail pe adresa de corespondenta electronica: office@fvalue.ro si va preciza motivele si/ sau solicitarile de operare a modificarilor dorite.

Utilizatorul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a nu fi de acord si/ sau a nu accepta Documentul.

Denumirea Site-ului si insemnele grafice ale acesteia sunt proprietatea FairValue sau dupa caz, Societatea detine un drept de utilizare asupra acestora, astfel ca aceste elemente nu pot fi preluate, copiate sau folosite fara acordul scris al proprietarului/ titularului lor.

Intreg Continutul prezentat sau afisat in cadrul Site-ului incluzand, dar nelimitandu-se la: text, grafica, fotografii, imagini, imagini in miscare, sunet si ilustratii etc. este proprietatea FairValue. Toate elementele sunt protejate de copyright, drepturi de autor si alte normative in materia drepturilor de proprietate intelectuala.

Logo-ul FairValue este marca inregistrata. Acesta poate fi utilizat doar cu acordul FairValue. In scopuri de media si advertising, Logo-ul poate fi folosit in conditiile prezentate in documentul PDF intitulat ,,brand identity FairValue - section2 - logo mark’, disponibil spre descarcare din sectiunea ,,Kit de presa’’. 

FairValue indeamna ferm sa parcurgeti cu atentie documentul sus-mentionat pentru utilizarea corecta a Logo-ului si pentru a evita eventuale incalcari ale drepturilor de proprietate intelectuala detinute de Societate prin alterarea/ modificarea/ utilizarea in alte scopuri decat cele de media si advertising sau cele permise de legislatia in vigoare ori de un alt acord intre FairValue si Utilizator.

FairValue declara pe propria raspundere ca intreg continutul de pe site-ul www.myfairvalue.ro este original si ca foloseste resurse, daca este cazul, (imagini de produs, video, text, specificații etc.) cu acceptul sursei, fara sa incalce Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Raportarea cazurilor de incalcare a drepturilor de autor se va face in scris pe adresa de e-mail office@fvalue.ro. Utilizatorul nu poate modifica niciunul dintre materialele ante - mentionate si nu poate copia, distribui, transmite, afisa, efectua, reproduce, publica, licentia, crea opere derivate din acestea, transfera sau vinde informatii sau lucrari continute de Site-ul www.myfairvalue.ro

Cu exceptia actiunilor permise de legislatia aplicabila in materie si de prezentul document, Utilizatorul este responsabil pentru obtinerea permisiunii inainte de a utiliza orice material protejat de drepturi de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuala care este facut disponibil de catre FairValue.

Orice Continut la care Utilizatorul are si/ sau obtine acces prin orice mijloc se afla sub incidenta Documentului in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre FairValue si Utilizator si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea FairValue cu referire la acel Continut.

Comunicarile oricaror informatii sau date sub forma de mesaj, text, imagine, fisier audio si/ sau video sau orice alt tip de material, indiferent de modalitatea de publicare sau transmitere a acestora (public sau individual), de catre orice persoana fizica sau juridica, alta decat FairValue, se realizeaza pe raspunderea exclusiva a persoanei careia ii apartin aceste materiale, Societatea nefiind in niciun fel raspunzatoare de continutul sau modalitatea de publicare a acestor comunicari.

In cazul in care FairValue confera Utilizatorului dreptul de a utiliza, sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit Continut la care Utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor Continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor Continuturi pe Site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite in acesta, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea FairValue pentru respectivul Utilizator sau oricare alt tert care are/ obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui Continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

Niciun Continut transmis catre Utilizator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic etc.) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/ sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea FairValue si/ sau a angajatului Societatii, care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista.

Orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin Document/ prevazute intr-un acord distinct de utilizare, in cazul in care acesta exista/ de legislatia aplicabila in materie este interzisa.
Utilizatorul raspunde pentru orice daune intelectuale produse Site-ului, Continutului sau oricarui tert/ partener/ colaborator cu care FairValue are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

3.3. Date si informatii de contact
FairValue publica pe Site datele sale de identificare complete si corecte, astfel incat contactarea sa de catre Utilizator sa fie una facila. 
Modalitati de contact:
telefonic la nr.: +40 213 22 71 06;
la adresa de e-mail: office@fvalue.ro;
prin completarea formularului ,,Solicita oferta’’, urmand ca Utilizatorul sa fie contactat la nr. de telefon specificat in rubrica aferenta;
prin completarea formularului ,,Programeaza o intalnire’’, urmand ca Utilizatorul sa fie contactat la nr. de telefon specificat in rubrica aferenta. 

Accesarea Site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate Societatii se va putea realiza prin mijloace de comunicare electronice, telefonic sau orice alt mod de comunicare disponibil partilor, considerandu-se, astfel, ca Utilizatorul consimte, la randul sau la primirea notificarilor din partea FairValue in modalitate electronica si/ sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin intermediul anunturilor publicate pe Site.

FairValue isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, mai ales daca acestea sunt neintemeiate/ abuzive, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic etc.).

Utilizatorul declara expres ca datele de contact furnizate prin transmiterea acestora pe adresa de e-mail office@fvalue.ro ii apartin (spre exemplu: nume si prenume, adresa de e-mail, numarul de telefon etc.) si ca aceste date vor putea fi folosite de catre Societate in comunicarile sale cu Utilizatorul, in scopul solutionarii oricaror solicitari, dar si pentru furnizarea de informatii suplimentare, la solicitarea Utilizatorului.

3.4. Confidentialitatea datelor cu caracter personal
FairValue depune toate eforturile pentru a se asigura ca protejeaza si respecta confidentialitatea datelor cu caracter personal apartinand Utilizatorilor sai, prin implementarea de masuri tehnice si organizatorice adecvate, in conformitate cu cerintele Regulamentului nr.  679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor) si ale Legii nr. 190/2018 privind punerea in aplicare a Regulamentul General privind Protectia Datelor si a bunelor practici in materie de prelucrare a datelor.

Informatiile furnizate de catre Utilizator vor fi stocate de catre FAIRVALUE in format electronic si nu vor fi furnizate catre nicio alta terta parte, decat cele implicate in mod direct in furnizarea serviciilor specifice Site-ului www.myfairvalue.ro .

Pentru mai multe detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal pe care Societatea o efectueaza in contextul navigarii pe Site sau interactiunii cu acesta, prin corespondenta postala/ electronica, persoana vizata va consulta Politica de confidentialitate afisata pe Site.

3.5. Newslettere
Primirea de Newslettere si alte alerte de acest gen presupune bifarea casutei corespunzatoare din cadrul formularului de pe Site, comunicarile comerciale si informative fiind transmise doar in baza acordului expres al Clientului. Astfel, Utilizatorul devine Abonat si accepta in mod neconditionat inclusiv prezentele Termenii si conditii in cazul in care acesta nu si-a exprimat in prealabil acordul cu privire la primirea de astfel de comunicari printr-o alta modalitate.

Abonarea la Newsletter-ul oferit de FairValue se poate efectua numai daca Utilizatorul are varsta de 18 ani impliniti la momentul transmiterii intentiei de abonare sau detine acordul reprezentantului legal in acest sens si nu este conditionata de plata unei taxe sau de inregistrarea unui cont de utilizator. 

Datele cu caracter personal folosite de FairValue pentru transmiterea de buletine informative vor fi utilizate de Prestator numai in scopurile descrise in Politica de confidentialitate, si in conformitate cu dispozitiile acesteia, document disponibil pentru consultare pe Site.

Renuntarea la primirea Newsletter-ului de catre Abonat se poate efectua in orice moment, in mod facil, prin retragerea consimtamantului cu privire la prelucrarea datelor sale in scop de marketing si prin exprimarea intentiei de dezabonare, astfel:
a. folosind optiunea specifica de dezabonare din cadrul oricarui buletin informativ primit;
b. prin contactarea Prestatorului via e-mail si transmiterea intentiei de dezabonare de la Newsletter si fara nicio obligatie reciproca ulterioara a vreunei Parti sau fara ca vreo Parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
Renuntarea la primirea Newsletter-ului nu implica renuntarea la acordul manifestat pentru prezentul Document, aceasta renuntare producand efecte doar pentru viitor, ulterior comunicarii intentiei de retragere a consimtamantului. 

FairValue nu va fi tinuta de obligatia de a transmite Newsletter-ul Abonatului.

Prestatorul nu va include in buletinele sale informative transmise Abonatului niciun tip de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la un tert care nu este partener al FairValue.

Lumio, previously called Foenix, was a social media analytics company that helped brands like Audi, David Jones and Red Balloon source legitimate influencers for social media campaigns.

Frauda si SPAM
FairValue nu solicita Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS) informatii referitoare la date confidentiale, conturi sau parole personale.

Utilizatorul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.

Prestatorul declina orice responsabilitate in situatia in care un Utilizator ar fi/este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele Prestatorului. Utilizatorul va informa Prestatorul asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

FairValue nu promoveaza SPAM-ul.

Orice Utilizator care a furnizat explicit adresa sa de e-mail pe Site poate opta pentru stergerea acesteia.

Comunicarile realizate de catre FairValue prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii Continutului.

Urmatoarele scopuri atinse sau nu vor fi considerate tentativa de fraudare a Site-ului/Continutului si/sau ale Prestatorului si, in acest caz, se va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa sau a(u) atins acest(e) scop(uri):
• de a accesa datele de orice tip ale altui Utilizator prin folosirea contului de membru FairValue sau prin orice alta metoda;
• de a altera sau altfel modifica continutul Site-ului sau Continutul expediat prin orice metoda de catre Prestator catre Utilizator;
• de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza Site-ul;
Limitarea raspunderii
Utilizatorul este singurul responsabil de corectitudinea informatiilor introduse in formularele de pe site.
FairValue nu raspunde pentru erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site, care nu sunt considerate informatii esentiale conform legii.

FairValue nu garanteaza Utilizatorului accesul pe Site sau la Serviciu.

FairValue nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din Continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, in mod integral, proprietarii acestora.

Prestatorul este exonerat de orice vina in cazul utilizarii Site-ului si/ sau al Continutului transmis catre Utilizator sau Client prin orice mijloc (electronic, telefonic etc.), prin intermediul Site-ului, e-mail-ului sau al unui angajat al FairValue, atunci cand aceasta utilizare a Continutului poate produce efectiv pagube de orice natura de partea Utilizatorului, Clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de Continut.

FairValue nu poate fi tinuta responsabila in niciun fel in fata niciunui Client care utilizeaza Site-ul sau Continutul, altfel decat in limita articolelor ce constituie Termeni si Conditii.

Prestatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru potentiale programe de tip malware care ar putea sa va infecteze computerul sau alte bunuri in urma accesarii sau utilizarii acestui Site sau descarcarii oricarui material, informatii, text, imagini video sau audio de pe acesta.

Prestatorul nu este raspunzator pentru acoperirea pretentiilor tertilor, de orice natura, care pot rezulta in relatie cu utilizarea, copierea sau falsificarea Site-ului sau a continutului acestuia sau a oricarui alt Site inrudit, de catre terte persoane, neautorizate de FairValue, indiferent daca aceasta a fost informata, a cunoscut sau ar fi trebuit sa cunoasca aceasta posibilitate.

FairValue nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:
• Serviciul va fi potrivit cerintelor Utilizatorului;
• Serviciul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel;
• Serviciile vor corespunde cerintelor sau asteptarilor subiective ale Utilizatorului.

Whilst in Germany, Dan worked with with brands such as Daniel Wellington and BMW - Ja!

Adam worked with clients like Vodafone, TAFE NSW, Adobe and also won the 'Good Design Australia' award for his work on the Seatfrog website.

Solutionarea litigiilor
Prin folosirea/ vizitarea/vizualizarea etc. a Site-ului si/ sau a oricarui Continut trimis de catre FairValue Utilizatorului prin accesare si/ sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic etc.), acesta se declara de acord cel putin cu prezentele Termeni si conditii.

Prezentul Contract se considera incheiat in Romania si, in consecinta, este guvernat de dispozitiile legale aplicabile pe teritoriul Romaniei. Orice disputa cu referire la Document care ar putea sa apara intre Utilizator si FairValue se va rezolva pe cale amiabila. Daca solutionarea amiabila a conflictului nu va fi posibila in termen de 30 de zile de la inregistrarea reclamatiei, acesta va fi solutionat de catre instanta competenta de la sediul FairValue.

FairValue nu raspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli etc., in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau invalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze ale prezentului Contract.

The name "Relume" is born.

Clauze finale 
FairValue isi rezerva dreptul de a efectua orice modificari ale prevederilor prezentului Document, precum si orice modificari ale Site-ului/ structurii acestuia, inclusiv modificari ce ar putea afecta Site-ul si/ sau orice Continut, fara o notificare prealabila a Utilizatorului in acest sens.

FairValue nu va putea fi tinuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe Site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari etc., care nu sunt facute de catre administratorul Site-ului.

FairValue isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/ sau legaturi pe oricare pagina a Site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

In eventualitatea in care exista intrebari/ sugestii cu privire la FairValue, ne puteti contacta la numarul de telefon +40 213 22 71 06 sau la adresa de corespondenta electronica: office@fvalue.ro

Acest document de acord intre parti a fost redactat in conformitate cu legislatia aplicabila pe teritoriul Romaniei. 
Rotește telefonul în
format portrait