Schimbarea este... performanța

Cifrele  companiei reprezintă astăzi peste 170.000 de evaluări realizate în toate  domeniile.

Cine suntem noi

Externalizarea serviciilor de evaluare de către bănci în anul 2005 a constituit momentul decisiv pentru înființarea, în domeniul evaluării și consultanței financiare, a companiei FairValue Consulting. Viziunea a fost clară încă de la început: să oferim servicii profesionale de cea mai înaltă calitate și să devenim un punct de referință în industrie.

După o experiență de peste 10 ani în domeniul bancar, evaluarea pentru garantarea împrumuturilor a fost un pas natural și justificat, serviciile noastre fiind ulterior, în mod permanent, dezvoltate și diversificate.

Am pornit la drum cu o echipă mică, cu un parcurs de creștere graduală și solidă, concentrându-ne pe dezvoltarea continuă a competențelor colegilor noștri. Suntem mândri să avem alături oameni foarte bine pregătiți, cărora le-am dedicat timp și resurse pentru a-și cultiva profesionalismul și seriozitatea. În fiecare aspect al activității noastre, punem un accent deosebit pe calitatea serviciilor oferite și pe relațiile de încredere construite cu clienții noștri.

Astăzi, FairValue Consulting este liderul pieței de evaluări, fiind recunoscută că formator de opinii profesionale în domeniu. Nu doar dimensiunea și acoperirea națională ne definesc, ci și experiența vastă acumulată de-a lungul anilor în domeniul evaluării proprietăților imobiliare, a mașinilor și echipamentelor, a afacerilor, a activelor necorporale și a instrumentelor financiare.

Anuța Stan
Fondator
VEZI PROFIL
Scopul nostru

Scopul companiei noastre se sumarizează în doar cateva cuvinte: Evaluare corectă pentru siguranță financiară.

Mai mult decat un nume, FairValue este fundația convingerilor și practicilor companiei.

Suntem conștienți de responsabilitatea pe care FairValue o deține ca lider pe piața de evaluări. Datorită acestui aspect, dorim ca rezultatele noastre să fie corecte și în anii următori - Alături de tine.

Codul de conduită

Consolidată pe baza convingerilor profesionale și personale, FairValue este cunoscută ca fiind o companie apropiată, etică și profesionistă atât în relațiile cu clienții cât și cu partenerii.

Guvernanța noastră este cartea de vizită pentru clienții și partenerii companiei.Dedicăm întotdeauna atenție sporită oricărui raport de evaluare.

Mai mult de atât, evaluatori dedicați asigură verificarea evaluărilor prin aplicația de management internă special gândită pentru tine.

Rezultate

Performanțele uimitoare din ultimii ani se datorează investiției continue în formarea evaluatorilor prin cursuri specializate, dar și a țelului comun - Evaluare corectă

Certificări:
- evaluări întocmite conform Standardelor de Evaluare a Bunurilor
- membru corporativ ANEVAR (autorizație numarul 20)
- companie atestată ASF (atestat nr. 99/16.06.2010) pentru evaluarea companiilor listate la bursă
- Regulated by RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors)

Risc management:
-Poliţe individuale de asigurare profesională a evaluatorilor în limita a 10.000 euro
- Poliţă de asigurare pentru răspundere profesională a companiei în limita a 2.000.000 Euro

Astfel FairValue dovedește capacitatea de a lua decizii informate, corecte și impartiale.

Rotește telefonul în
format portrait
Evaluare corectă pentru siguranță financiară