Solicită o ofertă

Completează formularul și te vom contacta în scurt timp
Te rugăm să citești cu atenție politica de confidențialitate FairValue.
Mesajul tău a fost trimis cu succes.
Completează toate câmpurile. Mesajul tău nu a fost trimis.
Evaluare corectă pentru siguranță financiară

Politica Privind Confidențialitatea și Securitatea Datelor Personale

FairValue Consulting SRL este dedicată în totalitate protejării confidențialității tuturor datelor cu caracter personal pe care le colectăm, prelucrăm și stocăm.

FairValue Consulting SRL este operator prelucrare date cu caracter personal.

Operator: Orice persoană fizică sau juridică, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritățile publice, instituțiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabilește scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Această Politică privind confidențialitatea și securitatea datelor cu caracter personal vă ajută să înțelegeți:

Ce sunt datele cu caracter personal
Ce date colectăm și modalitatea de colectare
Modulele Cookies
Cum, de ce și cât timp prelucrăm aceste date
Către cine și de ce transmitem datele cu caracter personal
Cum protejăm aceste date
Care sunt drepturile pe care le aveți
Cum vă puteți exercita aceste drepturi
Cum ne puteți contacta

Ce sunt datele cu caracter personal

Conform Regulamentului (UE) 2016/679 (Regulamentul general privind protecția datelor – GDPR) ce intră în vigoare de la data de 25 mai 2018:Datele cu caracter personal sunt orice informații care se referă la o persoană fizică identificată sau identificabilă. Informațiile diferite care, adunate, pot duce la identificarea unei anumite persoane constituie și ele date cu caracter personal.

Exemple de date cu caracter personal: un nume și prenume; o adresă de domiciliu; o adresă de e-mail, cum ar fi prenume.nume@societate.com; un număr de act de identitate; date privind locația; o adresă de protocol de internet (IP); un identificator de modul cookie.

Ce date colectăm și modalitatea de colectare

Informații pe care ni le furnizați
Datele pe care le transmiteți prin intermediul formularelor disponibile pe acest website (cerere de ofertă de certificare, înscriere / rezervare la curs, înscriere la newsletter, înscriere și participare la seminariile organizate de noi, înscriere și participare la concursurile organizate) în format fizic sau digital, prin intermediul mesajelor e-mail transmise către noi sau în urma apelurilor telefonice.

Date culese în mod automat
In momentul în care accesați site-ul nostru www.myfairvalue.ro serverul de web salvează în mod automat loguri (jurnale) de accesare ce conțin adresa IP a vizitatorului, resursa (documentul) web accesată precum și informații despre Sistemul de Operare/Browserul utilizat. Stocăm aceste date pentru a preveni frauda și pentru a asigura securitatea website-ului și a informațiilor. De asemenea, pe site-ul nostru www.myfairvalue.ro folosim module cookie pentru a îmbunătăți experiența de navigare a tuturor vizitatorilor precum și pentru a măsura eficiența acestui website. Prin intermediul modulelor cookie nu colectăm și nu procesăm nicio informație pe baza căreia utilizatorul ar putea fi identificat.

Modulele Cookies

www.myfairvalue.ro utilizează cookie-uri proprii precum și cookie-uri plasate de terți. Acestea ne oferă un feedback valoros asupra modului în care site-ul este utilizat de către vizitatori, ne permit includerea de conținut de pe alte site-uri și ne permit să monitorizăm și să îmbunătățim eficiența website-ului precum și a campaniilor de publicitate online. Utilizarea modulelor cookie pe acest site nu este strict necesară, însă o parte din funcții sau din conținut nu vorfi disponibile dacă nu permiteți utilizarea cookie-urilor.

Ce sunt modulele cookie?
Un modul cookie reprezintă un fișier text de mici dimensiuni trimis de un server unui navigator web (browser) și apoi trimis înapoi (nemodificat) de către navigator, de fiecare dată când accesează acel server. Un cookie este format din 2 părți: nume și conținut (valoare). Durata de existență a unui cookie este determinată.Din punct de vedere tehnic, doar serverul web care a trimis cookie-ul îl poate accesa din nou în momentul în care un utilizator revizitează website-ulrespectiv. Cookie-urile nu solicită informații cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, în cele mai multe cazuri,nu identifica personal utilizatorii de internet. www.myfairvalue.ro folosește module cookie cu scopul de a monitoriza și îmbunătăți eficiența website-ului precum și a campaniilor de publicitate online.www.myfairvalue.ro foloseste 2 categorii de module cookie: Cookie-uri de Sesiune și Cookie-uri Persistente, atât proprii cât și plasate de terți. 

Cookie-uri de Sesiune
Sunt stocate temporar până când utilizatorul părăsește website-ul sau închide fereastra browserului sau până când sunt șterse de către serverul web.
Folosim această categorie de module cookie pentru a salva și afișa utilizatorului datele completate de el în cadrul formularelor din site, încazul în care au survenit erori la transmiterea acestora. În momentul în careformularul s-a transmis cu succes, aceste module cookie de sesiune sunt șterse automat.

Cookie-uri Persistente
Sunt stocate pe hard disk-ul utilizatorului pentru o durată de existență prestabilită. Acestea includ șimodulele cookie plasate de un alt website decât www.myfairvalue.ro, cunoscute sub numele de 'thirdparty cookies' (cookie-uri plasate de terți).
Folosim cookie-uri persistente proprii pentru a salva preferințele de navigare ale vizitatorului pe acest website. Acestea au o durata de existență de 30 de zile.

Cookie-uri plasate de terți
Aceste cookie-uri pot proveni de laurmătorii terți: Google, Youtube și Facebook. Prin acceptul dumneavoastră, cookie-urile vor fi utilizate pentru următoarele scopuri:
Analiza vizitatorilor. De fiecare dată când un utilizator accesează acest site, aplicația de Analytics generează un cookie. Acest cookie ne spune dacă ați mai vizitat acest site până acum și permite monitorizarea utilizatorilor unici care ne vizitează și cât de des o fac. Ca și aplicație de Analytics folosim soluția Google Analytics cu     extensia „anonymize Ip()“, ce anonimizează toate adresele IP ale vizitatorilor.

Mai multe detalii aici: https://support.google.com/analytics/answer/2763052?hl=en.
   
Nu colectăm și nu procesăm nicio informație pe baza căreia utilizatorul ar putea fi identificat.
   
Puteți refuza utilizarea de module cookie de către Google Analytics prin descărcarea și insalarea modulului Google Analytics Opt-out Browser Add-on.

Mai multe detalii despre Google Analytics aici: https://www.google.com/analytics/  

Desfășurarea și analiza campaniilor de publicitate online.
SC FairValue Consulting SRL desfășoară campanii de publicitate online prin intermediul platformelor oferite de Google și     Facebook sau alte platforme online. Aceste platforme stochează cookie-uri ce permit măsurarea eficienței campaniilor noastre de publicitate online și pentru a afișa pe alte site-uri reclame adaptate la presupusele interese ale vizitatorilor. Includerea de conținut     multimedia. Unele pagini ale site-ului au incluse clipuri video de pe platforma Youtube. În cazul în care cookie-urile sunt blocate pe acest site, respectivul conținut nu va fi afișat. Cookie-uri plasate de serviciile Google folosite: Google Conversion Tracking este un serviciu de analiză alGoogle destinat măsurării eficienței campaniilor noastre de publicitate online efectuate prin Google AdWords. în acest context, Google setează un modul cookie pe computerul/echipamentul mobil al vizitatorului atunci când acesta accesează un anunț Google și ajunge în website-ul nostru. Aceste module cookie nu sunt coroborate cu identificarea personală. Cu ajutorul Google Conversion Tracking, putem identifica faptul că cineva a făcut clic pe anunțul nostru publicitar și a fost astfel     redirecționat către pagina noastră. Datele colectate cu Google Conversion Tracking servesc exclusiv la întocmirea de statistici privind eficiența și îmbunătățirea campaniilor noastre de publicitate online prin Google AdWords. Nu colectăm și nu procesăm nicio informație pe baza căreia utilizatorul ar putea fi identificat. Google Remarketing. Prin aceste tehnologii, utilizatorii care au vizitat deja paginile noastre web pot fi abordați din nou prin publicitate orientată pe celelalte pagini ale rețelei de parteneri ai Google.
   
Dacă nu doriți să primiți publicitate pe bază de interese, acest lucru se poate dezactiva accesând această pagină: https://adssettings.google.com  
   
Informații suplimentare și informații privind dezactivarea serviciilor   publicitare Google, disponibile aici: https://www.google.com/policies/technologies/ads/ 

Cookie-uri plasate de serviciile Facebook folosite:

Prin intermediul Facebook Conversion Pixels putem identifica faptul că un utilizator a accesat website-ul nostru prin intermediul unui anunț publicitar din Facebook. Datele colectate cu Facebook Conversion Pixel servesc exclusiv la eficiența și îmbunătățirea campaniilor noastre de publicitate online pe Facebook.
Nu colectăm și nu procesăm nicio informație pe baza căreia     utilizatorul ar putea fi identificat.
Prin tehnologia Facebook Remarketing utilizatorii care au vizitat paginile noastre web pot fi abordați din nou prin publicitate orientată pe Facebook.
Nu colectăm și nu procesăm nicio informație despre utilizatorii Facebook cărora li se adresează publicitatea orientată și nu avem posibilitatea de a identifica utilizatori individuali.
Mai multe informații privindscopurile și volumul de colectare și prelucrare a datelor cu caracter personalde către Facebook:
https://www.facebook.com/about/privacy
Politica Facebook de utilizare amodulelor cookie este disponibila aici: https://www.facebook.com/policies/cookies/

Dezactivarea modulelor cookie pe acest website ar putea duce la limitări ale funcțiilor și a conținutului disponibil. Mai multe informații despre modulele cookie:
aboutcookies.org
youronlinechoices.com/ro/

Cum, de ce și cât timp prelucrăm aceste date

Prelucrarea datelor cu caracter personal:
Orice operațiune sau set de operațiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvăluirea către terți prin transmitere, diseminare sau în orice alt mod, alăturarea ori combinarea, blocarea, ștergerea sau distrugerea.

Stocarea:
Păstrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese.

FairValue Consulting va prelucra date cu caracter personal în următoarele scopuri:
Oferirea serviciilor solicitate de dumneavoastră.Pentru a vă confirma serviciile pe care le-ați comandat și a va furniza informații suplimentare cu privire la acestea.Pentru operațiuni de ofertare, contractare, facturare.Pentru conformare cu legile in vigoare.Pentru activități specifice departamentului Resurse Umane, în situația în care sunteți interesați să faceți parte din echipa noastră.Pentru a vă informa cu privire la ofertele promoționale, noutățile despre serviciile aflate în portofoliul companiei noastre sau pentru a vă invita la seminariile gratuite organizate.Pentru a preveni frauda și pentru a asigura securitatea website-ului și a informațiilor.Vom prelucra aceste date pe tot parcursul relației noastre contractuale și, după finalizarea acesteia, cel puțin pe perioada impusă de prevederile legale aplicabile în domeniu, inclusiv, dar fără limitare, la dispozițiile privind arhivarea.

Către cine și de ce transmitem datele cu caracter personal

Confidențialitatea datelor personale reprezintă unul dintre cele mai importante aspecte pentru noi. Nu transmitem aceste date către terțe părți decât dacă este necesar, și numai datele necesare pentru conformitate cu cerințele legale sau de acreditare.

Cum protejăm aceste date

Datele personale sunt prelucrate în condiții de siguranță. FairValue Consulting a luat măsuri tehnice și organizaționale adecvate privind securitatea datelor, împotriva prelucrării sau a alterării neautorizate, împotriva pierderii sau a distrugerii, precum și împotriva dezvăluirii si a accesului neautorizat la datele personale transmise, stocate sau prelucrate.

FairValue Consulting asigură integritatea, disponibilitatea, confidențialitatea și autenticitatea în ceea ce privește datele cu caracter personal.

FairValue Consulting utilizează metode si tehnologii de securitate avansate, împreună cu politici aplicate salariaților și procedurilor de lucru pentru a proteja prelucrarea datelor cu caracter personal, conform prevederilor legale în vigoare. Furnizorul serviciilor de găzduire a website-ului www.myfairvalue.ro prin intermediul căruia colectăm date cu caracter personal este www.webflow.com
FairValue Consulting depune toate eforturile rezonabile și justificate din punct de vedere comercial pentru a proteja datele cu caracter personal pe care le deținem, analizăm noile tehnologii în domeniu și, atunci și dacă este cazul, le aplicăm în vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. În caz de încălcare a securității care vă pune în pericol confidențialitatea sau informațiile personale ne angajăm să vă informăm de aceste lucruri, fie prin intermediul acestui website fie prin alte metode de care dispunem (mesaje email, apeluri telefonice).

Care sunt drepturile pe care le aveți

Acces, Informare, Rectificare și Obiecție
Ne puteți contacta și vă vom informa cu privire la informațiile personale pe care le-am colectat și prelucrat în legătură cu dumneavoastră și despre scopurile în care sunt utilizate aceste date.Aveți dreptul să corectați orice informații personale incorecte, incomplete, învechite sau inutile stocate în legătură cu dumneavoastră.Puteți contesta anumite utilizări ale informațiilor personale, inclusiv marketingul direct, dacă aceste date sunt prelucrate în alte scopuri decât scopurile necesare pentru îndeplinirea serviciilor noastre sau pentru respectarea unei obligații legale. De asemenea, puteți contesta orice prelucrare ulterioară a informațiilor personale după acordul prealabil dat. Dacă vă opuneți procesării ulterioare a informațiilor personale, acest lucru poate duce la mai puține posibilități de a utiliza serviciile noastre.

Ștergere și dreptul de a restricționa prelucrarea
De asemenea, ne puteți solicita să ștergem informațiile personale ale dumneavoastră din sistemele noastre. Vom respecta această solicitare dacă nu avem un motiv legitim pentru a nu șterge datele. După ștergerea datelor, s-ar putea să nu putem șterge imediat toate copiile reziduale din toate sistemele noastre. Aceste copii vor fi eliminate cât mai repede posibil.Ne puteți solicita să restricționăm prelucrarea anumitor informații personale, însă acest lucru poate conduce la mai puține posibilități de a beneficia de serviciile oferite.

Dreptul la portabilitate
Aveți dreptul să primiți informațiile personale furnizate de dumneavoastră într-un format structurat și utilizat în mod obișnuit.

Cum vă puteți exercita aceste drepturi

Aceste drepturi pot fi exercitate prin completarea si transmiterea formularului de mai jos in format fizic sau prin intermediul unui e-mail la adresele de mai jos.

Formular solicitare drepturi

Putem solicita furnizarea de informații suplimentare necesare pentru a vă confirma identitatea.Putem respinge cererile care sunt repetitive nejustificat, excesive sau vădit nefondate.În cazul în care considerați că activitățile noastre de prelucrare a informațiilor personale nu respectă legislația aplicabilă în materie de protecție a datelor, se poate depune o plângere la:

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
• B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, România
www.dataprotection.ro

Cum ne puteți contacta

Dacă aveți întrebări cu privire la protecția datelor, sunteți binevenit să ne contactați în orice moment:

FairValue Consulting S.R.L.Bucuresti, Str. Sfantul Spiridon nr. 7,Sector 2, ROMANIA

021.322.71.06
021.322.71.07 (fax)
0722.341.891
0755.099.720
office@fvalue.ro

Georgiana Ionescu – Data Protection Officer
Email: dpo@fvalue.ro

Formular solicitare drepturi
Rotește telefonul în
format portrait